Vertrek 09.00 uur Vianen- Uiterlijk leveren 13.00 uur

Voor het gebied tussen Rotterdam, Den Haag en Amsterdam geldt bij aanlevering vóór 09.00 uur in Vianen een uitlevertijd tot uiterlijk 13.00 uur.

Tegenwoordig gaat het steeds om de vraag hoe het proces naar de eindgebruiker beter, slimmer en sneller georganiseerd kan worden. Vooral binnen de schade- automotive- en installatietechnische branche is het van belang dat spare parts zo snel mogelijk afgeleverd worden. Machines en wagens moeten namelijk zo snel mogelijk weer draaien; stilstand kost geld. Om die reden werken monteurs vaak buiten kantoortijden en worden de benodigde onderdelen pas laat, of juist ’s ochtends vroeg, besteld.

Deze meest recente service van Same Day Express vormt een unieke en waardevolle schakel in deze onderhoudsketen. Onderdelen die ’s avonds of vroeg in de ochtend worden besteld, zijn nog dezelfde ochtend -uiterlijk om 13.00 uur ’s middags- beschikbaar voor de monteur. Hierdoor wordt het mogelijk om artikelen die na sluitingstijd besteld worden, alsnog de volgende ochtend af te leveren.

Door het combineren van diverse zendingen in een distributienetwerk, kunnen de kosten laag blijven.

Deze nieuwe service is ook met name geschikt om zendingen uit het buitenland, welke pas diep in de nacht of vroeg in de ochtend in Nederland arriveren, alsnog de ochtend na bestellen bij de klant af te leveren.

© 2013 Sjonic Digital Media BV