Vertrek 14.30 uur Vianen-Uiterlijk leveren 17.00 uur

Same Day Express maakt het klanten van een van de grootste webshops in de Benelux mogelijk een aankoop op de dag van bestellen in huis te hebben. Wie op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, kan uiterlijk om 17.00 uur de bestelling afhalen bij een landelijke supermarktketen.

De dienstverlening past in de trend dat mensen steeds sneller over hun bestelling willen beschikken. Same Day Express is hier een antwoord op, maar was nog vaak relatief te duur. Same Day Express heeft een concept ontwikkeld waarbij de logistieke kosten laag blijven. Daarmee is deze vorm van same day delivery voor veel meer bedrijven en branches een serieuze optie.

In het voor Nederland unieke model, combineert Same Day Express de tijds kritische zendingen. Om deze vervolgens via een netwerk van eigen bestelwagens naar de afleveradressen te rijden. Het netwerk is afgestemd op zakelijke adressen, waaronder winkels en garages.

Deze dienstverlening is bij uitstek geschikt voor webshops welke de bestellingen die tot de vroege middag geplaatst worden, nog dezelfde dag vanaf 17.00 uur op een afhaalpunt beschikbaar willen hebben.

Het combineren van meerdere pakketten naar afhaalpunten geeft een verlaging in de transportkosten per pakket; dit naast een lagere CO2 uitstoot.

Een afhaalpunt geeft tevens een hogere flexibiliteit voor de klant met betrekking tot de niet-thuis problematiek.

© 2013 Sjonic Digital Media BV