Same Hour Express

Tegenwoordig gaat het steeds om de vraag hoe het proces naar de eindgebruiker/consument nog beter, slimmer en sneller georganiseerd kan worden.

Zakelijke markt

In de zakelijke markt wordt verwacht dat de productiviteit, winstgevendheid en klanttevredenheid telkens verbetert. Leveren van de bestelling de volgende werkdag is niet meer voldoende. Onze Same Hour Express service bezorgt bestellingen binnen iedere stadsregio in Nederland binnen 1 uur op de plaats van bestemming.

Voor een grote nationale groothandel van technische onderdelen levert Same Hour Express binnen 1 uur vanuit een tiental regionale magazijnen de technische onderdelen persoonlijk af bij de elektricien of loodgieter op de werkplek.

Met deze levering hoeft de werkdag voor de elektricien/loodgieter niet meer onderbroken te worden om een defect of missend onderdeel op te halen. Er wordt kostbare tijd van de monteur bespaard en de klus kan dezelfde dag worden afgemaakt.

Retailmarkt

Vanuit onze of uw regionale magazijn(en) kunnen winkels en consumenten uitermate snel geleverd worden. Winkels zullen meer een plek worden waar consumenten de producten ervaren en beleven. De kosten van winkelhuur op A1 locaties zijn erg hoog en zeker te hoog om (veel) voorraad te hebben. Vanuit onze of uw regionale opslaglocaties kunnen de bestelde producten bij de consument thuis bezorgd worden. Ofwel bij de winkel, welke als afhaalpunt kan fungeren.

© 2013 Sjonic Digital Media BV